”Har gått ner 10 kg på två veckor!” 

Mitt mål är väl att nå 75-80 kg kanske men jag har fortfarande långt kvar dit men de positiva är att jag idag tränar varje dag, även på helgerna faktiskt och när jag började vägde jag runt 98 kg och nu är jag nere på 88 kg så de känns kanonbra! Jag har alltså gått ner 10 kg sedan jag slutade med drogerna och började träna. Jag kör lite olika varianter faktiskt men jag gillar väl bäst Crosstrainern & att cykla. Man ska ju ta allt i sin egna takt och jag känner mig väldigt nöjd då jag känner mig fysiskt mycket starkare men framförallt psykiskt. Alla motgångar känns så mycket enklare att hantera och eftersom jag lider av borderline kommer dippar hela tiden men dom är så mycket enklare att hantera idag än vad de var dom var för bara några veckor sedan. Jag har alltid drömt om en förändring i mitt liv och de har jag uppnått nu! Kom gärna in med träningstips om ni vill, ha nu alla en kanonfin helg och ta hand om er där ute! 

Annonser

2 reaktioner till “”Har gått ner 10 kg på två veckor!” ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.