”Känner mig äntligen lycklig!”

Efter att ha varit ren i tre veckor nu med ny medicinering och daglig träning kan jag äntligen berätta att jag kommit över ett 10 år gammalt drogmissbruk och svårare depression. Jag mår nu bättre en någonsin! Jag känner äntligen ett värde i mig själv och har fått tillbaka min självkänsla. Det är så roligt att kunna berätta en sådan här sak både för sina föräldrar som kämpat så stenhårt för en i dom här sjukt jobbiga åren som varit samt alla ens fantastiska vänner och kollegor som brytt sig om en!. Tack allihopa!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.