Hoppas på en bra vecka!

Hej allihopa! Hoppas alla har haft en trevlig helg. Läste i tidningen reagerade lite på den här artikeln om läraren i Lövgärdet som blev skjuten. Usch! Hemsk när folk går bort på de sättet. Förövrigt har jag nu lyckats hålla mig drogfri i över en vecka nu och de tänker jag fira med att göra ett rent prov på tisdag. Jag mår så mycket bättre och allting känns så mycket enklare. Oftast iallafall när de gäller mina tidigare återfall så har dom ofta inträffat under själva avtändningarna. Och jag är mer än glad idag att jag lyckades rida ut den sista här nu utan att falla tillbaka även om jag fick åka in till sjukhuset. Hoppas alla får en kanonfin vecka nu och ta hand er allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.