”För första gången är de jag som bestämmer och inte drogerna!”

Hej allihopa idag för första gången på länge kan jag visa upp ett rent prov och det har nog att göra med att jag inte längre har någon lust att åka upp till Östra Sjukhuset något mer för att härda ut dessa hemska avtändningarna. Jag kände mig helt enkelt så deprimerad att jag funderade på om jag skulle fortsätta jordevandringen. Helt enkelt ta mitt liv. Jag har nu fått två nya mediciner också som fungerar fantastiskt bra faktiskt. Den ena är Seroquel och den andra är Zypiklon. Oftast när jag återfallit tidigare har det vart för att jag inte klarat av avtändningarna men eftersom jag nu lyckats ta mig förbi de stadiet nu så känns allt mycket enklare. Framförallt att stå imot. Jag tror jag fixar detta nu alltså och de känns verkligen så skönt!. Livet består av så mycket mer än ett vitt pulver. Nu är de jag som bestämmer för första gången och inte drogerna. För drogerna har jag lagt ner! Tack allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.