”Min första date städade upp  hela min lägenhet”

Godförmiddag allihopa! Ja nu är de så att jag hade min första lite mer seriösa date igår vilket gick helt ok. Kanontrevlig från Barcelona och fick dessutom hjälp med att städa upp min lägenhet till en helt ny level om man säger också på köpet. Kul att träffa folk som ställer upp och verkligen bryr sig. Nu skall jag ut här och ta mig en liten kaffe tänkte jag, oh herre vilken hetta! Ursäkta vad sa du Åsa?” Mm solen upp, stekpotatis och tre skivor Kicki Danielsson som vanligt då ja tack! Ha nu alla en fortsatt trevlig helg där ute!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.