”Därför känner jag mig totalt maktlös”

Jag vill att de ska hända någonting, känns som man sitter fast i en karusell typ. Dagarna bara går och går och jag återfaller gång på gång alltså. Jag försöker verkligen men de så oerhört svårt att stå imot alltså, är de inte heroin så är de amfetamin subutex eller cannabis som dyker upp på proven. Jag har funderat mycket på hur jag skall ta mig ur dom senaste veckornas återfall och igår klarade jag inte av avtändningen utan fick åka upp till Östra. Jag förstår om ni kanske tänker lite att varför slutar han inte bara när han har alla dom förutsättningarna som exempelvis ett väntande jobb, ett körkort och egen bil som bara står still ute på Näset och väntar plus alla er fantastiskt fina människor, vänner och familj som försöker få mig på rätt bana. Jo de ska jag berätta. Det som gör det hela så oerhört komplex är att jag för tillfället bor på ett boende fullt av missbrukare där nästan alla har som mål och gå ut på att ordna fram mer och mer droger och de helt seriöst den ända sysselsättningen man har och pratar om här ute alltså eftersom dessa människor redan förlorat allt. Många har inte ens en familj som bryr sig om dem. Dom ser ingen framtid! Och de vet ja!. Men jag är så oerhört instabil och den ena halvtimmen kan jag känna mig stark nog och stå imot medans jag en halvtimma senare kan känna mig totalt oförmögen till att ens ta tag i disken. Jag har försökt att berätta för alla att jag i fortsättningen vill hålla mig ren och inte vill bli erbjuden något och tycker kanske att man kan respektera detta men trots detta så sköljs man över av ständiga erbjudanden. Jag måste härifrån!. Det är en miljö fullt av droger och en miljö där jag känner mig totalt maktlös i. Jag har tänkt mycket på detta och jag måste antingen bli förflyttad till ett renare boende eller få en ny lägenhet av familjen för stannar jag här så kommer jag att dö med allra största sannolikhet. Jag måste få en chans att bevisa att jag klarar att hålla mig ren men jag befinner mig i en helt chanslös miljö för detta. Därför känner jag mig totalt maktlös!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.