”Logitech G29 spelratt får toppbetyg av mig”

Det är inte bara ratten i säg som bara är skön att hålla i, det är pedalerna också och något som jag tycker är extra coolt just med denna ratten, de är också effekten från ett par lampor som blinkar till när man skall växla upp. Alltid gillat bilspel men något spel som jag fastnat riktigt för just nu det är ”The Crew” vilket jag spelar just nu. Det liknar Test Drive Unlimited fast utspelar sig i hela USA där man kan köra massor med häftiga bilar över hela landet. Denna ratten är primärt avsedd för Playstation 4 men funkar kanonbra även för PC. Det gäller bara att man laddar ner deras (Game) app och registrerar sig på hemsidan. Har ni några tips på övriga bra bilspel eller annat kul, tipsa gärna mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.