Andreas Douglas Rörqvist

”Stal min Iphone 7 och padda medans jag var ute och rökte!”

Ja alltså att man råkat ut för stöld de har väl alla någon gång va men kanske inte riktigt på de här sättet. Jag går ut för att hugga tag i Sam här en som är datorkunnig i personalen här på mitt tillfälliga boende typ och hur som helst så visar de sig då att jag behöver en programuppdatering till datorn från Acer men som inte har släppts än ändå passar man på och lägger datorn till försäljning då på Inet trots att ett utgångsdatum knappt har släppts till den här programuppdateringen vilket jag tycker är helt förjävligt naturligtvis. De hästhandlare man har att göra med alltså! Och fler blir de. När jag står och röker och pratar med Sam angående detta då så kommer de fram någon ”skulle” säga nästan lite välmatad arabliknande kille då och går in genom porten eftersom den stod på glänt. Då har jag naturligtvis glömt att låsa helvetet. Så när jag rökt klart och går in då ser jag hur den här killen kommer ut ur min lägenhet och då jag frågar vad i  helvete han sysslar med liksom och då sade han något i stil med att de var fel dörr eller något sen ökar han och springer iväg och de vill tilläggas att han även skrattar samtidigt trots att han stulit min splitternya Iphone 7 och ipad. Jag har ju en egenskap inom mig då att jag inte kan glädjas något om jag nu skulle stjäla något av någon eftersom jag på något sätt aldrig skulle kunna känna att det var mitt egna liksom men den här killen han skrattar när han springer iväg med min telefon och padda liksom. Sjuka jävlar de finns alltså! Man blir så arg alltså!

Annonser

En tanke på “”Stal min Iphone 7 och padda medans jag var ute och rökte!””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.