”Hej jag heter fruktyoghurt och gör dig beroende”

Jo de så att jag har börjat dricka den här arla yoghurten nu med vanilj och vill bara varna för den och en lite värre nämligen yoggi jordgubb/vanilj som innehåller så löjligt mycket socker. När jag bodde i Masthugget förut så vaknade jag en natt och var så sugen på yoghurt att jag ringde och tog en Minitaxi ner till macken för att köpa ett paket. Försöker dra ner på sockret men börjar få problem med en annan sort nu och de är arlas yoghurt med vanilj. Jag får nästan panik om jag inte får i mig en paket till frukost så varning för dom! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.