”Äntligen en spricka i molntäcket!”

Hej! Hoppas allt är bra med alla! Var ute nu och passade på att ta en promenad på en timma då solen äntligen tittade fram. Det var rätt längesedan man såg den nu känns de som, så de kändes rätt att passa på att gå ut en sväng. Hade inte tänkt gå så långt igentligen så gick förbi busshållplatsen på väg tillbaka och tänkte liksom ”Hej jag heter resenär när går bussen” men så kände jag ändå att när de ändå var så gött väder så kunde man ändå lika gärna promenera tillbaka. Hoppas allt är bra med alla och att alla får en riktigt trevlig helg nu därute! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.