”Ett beslut som förmodligen räddat mitt liv!”

Efter att ha återfallit och varit vaken en hel vecka kollapsade jag tillslut och svimmade av mitt på Nordstaden då kroppen inte orkade mer. Då tog polisen mig och jag fick beskedet idag och får betala 130 dagsböter. Som tur är har jag nu tänkt om och lyckats räta upp rodret och börjat ett liv helt utan narkotika sedan snart två veckor tillbaka. Och det är jag väldigt glad över, dessutom försöker jag hålla igång genom att köra badminton 2-3 gånger i veckan och de är ett ganska bra tips tror jag till andra som försöker sluta ”att börja träna” eftersom de gör en så mycket starkare fysiskt men framförallt psykiskt. Mycket av ett beroende tror jag sitter i psyket. Under de senaste året har jag aldrig deltagit i någon fest direkt utan alla pengar gick till droger och jag satt själv i min lägenhet och drog i mig lina efter lina och de inget liv jag vill leva längre. Detta är ett beslut jag tagit och förmodligen ett beslut som räddat mitt liv. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.