”Idag har de hänt grejer!”

Ja idag har jag fått gjort en del, undrade varför de inte hade kommit något läkarintyg till försäkrningskassan, var ju där i onsdags förra veckan så jag gjorde helt enkelt så att jag åkte dit och konfronterade dom och då visade de sig att dom hade skrivit ett men inte skickat in de. Tycker de var bedrövligt! De slutade med att jag fick ta en kopia på de och faxa in de själv. Har ju räkningar som alla andra liksom. Ah och i förmiddags lirade jag badminton och de var riktigt kul och gick bättre med de nya racket! På eftermiddagen hade jag möte med FMN på Linnestaden och lämnade ett yttligare rent prov så de känns skönt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.