”Höll på att smälla vid Järntorget”

Godmorgon! Nu sitter jag och väntar hos min läkare för det är nämligen så att de måste iväg ett sjukintyg omgående! Morgontrafiken var som vanligt, Ann Magret höll på att smälla vid Järntorget då hon låg i fel fil, min kontaktperson och jag sa de att ”Ta de nu lugnt, var har vi backspeglarna, vart har vi trafiken, ”Vänta Maggan, vänta! Kör! Tänk först, agera sedan! Bra tips! Så klarade vi oss ur situationen utan problem! Härligt. Så då ska vi se! Kaffe! Ha nu en jättetrevlig onsdag allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s