Rörqvist’s morgonhälsning!

Godmorgon! Jag skulle behöva köra en maskin nu, någon har tvättat i 3,5 timma nu med en uppsatt tid med namnet Statoil, de väl därför de tar sådan jävla tid antar jag. Vilket kaffe idag Ann Magret alltså! Härligt! Slurp! Sex bilar i brand vid Tuve och Gävlebocken brinner upp igen och en man hittad blodig med flera skott i benen. Det här med att man tänder eld på julbockarna irriterar mig alltså, ingen respekt överhuvudtaget mot oss som firar svensk tradition. Hur som helst, idag skall jag fixa ett nytt läkarintyg och imorgon siktar jag på mitt femte rena prov på raken! Ha nu alla en riktigt bra måndag allihopa och ta hand om er därute!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.