”Grannen har vart på skiten igen!” 

Nu knackade min granne på mig igen för andra gången i rad på kort tid och väckte mig för att han mår psykiskt dåligt. Och då frågade jag han tagit något och då visade de sig att han vart på skiten igen! Så nu får jag antagligen ringa ambulans då han antagligen kommer knacka på yttligare en gång till. Jag sade till han att förra gången att ge fan i de men så fort pengarna kommit så är katastrofen ett faktum igen. Leder bara till fördärv de här förbannade amfetaminet!. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.