”Man skadar sig själv och hela sin omgivning”

Efter de senaste återfallet för en månad sedan på 20 gram amfetamin på under en vecka följde en mycket svår avtändning fylld av ångest och kallsvettningar som jag inte vill återuppleva igen. Jag låg först i sängen med kraftiga skakningar i nästan en vecka efteråt och kände mig förföljd från alla håll och kanter. Minsta lilla ljud gjorde att jag hoppade till. Det var hemskt. Amfetaminet gör en paranoid. Jag är så glad att jag äntligen börjat träna och att jag nu kan leva ett liv utan den här skiten! Det förstör inte bara ens egna liv utan skadar alla runt om kring en som familj, släkt och vänner. Och det förstår man inte riktigt själv när man väl missbrukar utan det är först några veckor efter man slutat som verkligheten kommer ikapp en och då förstår man på riktigt hur sjukt mycket vissa personer bryr sig om en och hur mycket man skadar både sig själv och dom andra runt omkring sig om man fortsätter att knarka. Och de är egoistiskt. Och jag vill inte vara egoistisk för det är inte mitt riktiga jag och därför är det inte värt de!

speed

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.