”Gått ner 8 kilo på en månad”

Jag var på BB-hallarna på Näset igår med en vän och spelade badminton en timma ungefär och passade då på att väga mig och då vägde jag 93 kg och för en månad sedan vägde jag så mycket som 101 kg. Så jag har gått ner 8 kilo sedan jag började spela badminton för cirka en månad sedan och då har jag kört cirka 1 gång i veckan. Sen har de nog med att jag dricker väldigt mycket mer vatten numera till skillnad från tidigare. Det var en liten överraskning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.