”Fått en ulnarisinklämning i armbågen då jag tände av”

Jag var hos läkarn idag och har fått en såkallad ”Ulnarisinklämning” i armbågen då jag tände av för en månad sedan. Så skall ha på denna varje dag framförallt när jag sover. Men den verkar funka ganska bra faktiskt och är inte så jobbig att ha på sig förutom att man inte kan böja handen framåt. Så jag hoppas detta hjälper!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.