”Hatar att leva med borderline alltså!”

Har väldigt svårt att hantera min ångest ibland alltså, livet känns kanon i några timmar sen faller allting till en total katastrof på några minuter alltså. Och de alltid små saker som utlöser allting. Och små saker blir väldigt ”väldigt” stora på väldigt kort tid och jag tror faktiskt att jag på något sätt måste träna på detta att inte förstora upp allting mer än vad som i själva verket är nödvändigt. För de här håller inte! Synen på andra och mig själv pendlar så snabbt alltså att jag aldrig hinner att hitta vem jag själv är eller lyckas bygga upp en stabil självbild för mig själv. Känner mig ofta väldigt tom inombords och pendlar hela tiden mellan hopp och förtvivlan, lycka och nedstämdhet. Det håller på att ta dö på mig det här alltså! Ändå tar jag väldigt mycket mediciner för de här men de känns helt ärligt som att de inte räcker alltså. Jag vill bli frisk! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.