Rörqvist’s morgonhälsning!

Man gripen för dubbelmordet i Tynnered, hon spår vädret via ekorrens svans och 60.000 människor på flykt från krigets Mosul. Godmorgon! Ann Magret, mycket bra kräm på kaffet idag du, ”Pretty good shape out there” we have some ”Good” questions, Engström is ”on the line” Rolling. Ah mjölkbonden Cilla Engström från Småland spår vädret på ett lite anorlunda sätt nämligen via svansen på en ekorre tycker jag de står här i tidningen. Lite påfyllning här borta tack!. Ska vi se här ”Om ekorrens svans är extra yvig på hösten och den samlar in massor av ekollon så blir det en hård vinter” Ha nu alla en riktigt bra dag allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.