Uteätarna i Göteborg så löjligt dryga alltså :)

Jag var ute och åt på en resturang en gång vid Linnéstaden i Göteborg med familjen. Maten var jättebra och personalen kanon trevlig och allting så de förvånade mig lite hur två av gubbarna brevid plötsligt börjarde klaga på resturangen. Det hela handlade om att resturangen inte ville öppna en hel flaska champagne för endast ett glas till maten som dom ville ha. Helt logiskt tänkte jag eftersom dom då med allra största sannolikhet vart tvungna att slänga resten av flaskan då dom tydligt förklarade att dom inte fick in så mycket beställningar på just detta. Sen öppnade jag tidningen nästa dag och då visade de sig att de hade vart uteätarna som hade vart på plats och då hade dom satt fått två fyrar av fem möjliga på restaurangen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.