Rörqvist’s morgonhälsning!

Godmorgon allihopa! Lite bättre styrka idag på kaffet Ann Magret känner jag. Härligt! ”pretty good shape out there” Lite bättre feeling ”I feel good about this Maggan!” Ah morgontrafiken verkar ha flutit på trögt som vanligt denna fredagmorgon och de har smällt på lite olika ställen hos oss här i vårt älskade Göteborg! Framförallt under rusningen! Ah ett stenblock har rasat ner från berget på E6:an precis efter Örkilsbron i norrgående riktning vid Munkedal nu i morse och ett par har fastnat på övervakningsfilm när dom stulit från äldre och ännu en brand vid Onsala i Kungsbacka. Idag tänkte jag lira lite badminton och jag hoppas att kunna slå mitt tidigare rekord på 45 min med ”hästlängder” i med att jag slutat knarka så de känns fantastiskt kul!. Ha nu alla en riktigt bra start på denna fredag mina vänner och ta hand om er där ute!.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.