Rörqvist’s morgonhälsning!

Ska vi se här om jag fått kastat upp tidningen här då till morgonkaffet, och de inte vilken tidning som helst utan de Göteborgs-Posten. ah i Jönköping har någon dragit förbi en fartkamera i 216km/t och får fyra lax i böter. På Aschebergsgatan i centrala Göteborg har en annan kärra smällt med en buss och detta påverkar framförallt spårvagnstrafiken till och från platsen. Och förutom där har de smällt på ett visst antal fler ställen just nu ser jag. Så just nu är de lite mer av en joggingtakt på många ställen i Göteborgsområdet. Sedan var jag hos läkarn igår angående mitt fingermysterium och de kan jag berätta att de har gått bra! En nerv i kläm bara så ha nu alla nu en riktigt go dag och ta hand om er där ute!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.