Rörqvist’s morgonhälsning!

God förmiddag allihopa! Ja alltså fy fan vilket väder alltså. Haha! ja paraplyvarning fortsätter i Göteborg och de hotar att slå ut hela Sahlgrenska tydligen då sjukhuset inte klarar av så kallade skyfall och stadsdelarna Majorna och Linne har för närvarande kraftiga problem med just bilinbrott. Och SJ har problem igen och idag är det biljettbokningen som haltar. ”Vi beklagar detta och våra tekniker arbetar för att åtgärda störningarna så snabbt som möjligt” du alltså ”Den har vi hört förr Edwarts!” jajaja men visst alltså, de bara de att vi hört den i 10 år nu Annie! .. ah tack de räcker så! Är de inte Västlänken så är de biljettbokningen! Sedan till trafiken så har köerna varit långa både vid E6 Tingstadstunneln och vid Marieholmsleden nu på morgonen men väntas släppa under dagen. I övriga Världen har polis slagit till mot IS-anhängare i Tyskland, Obama har landat i Grekland och ännu ett sjukhus bombat i Syrien. Ha nu en riktigt bra dag allihopa!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.