Rörqvist’s morgonhälsning

En riktigt bra start på denna måndag allihopa! Och va gött de e med kaffe! Ahh. Två villor i våldsam brand i Lilla Edet! Barnfamilj lyckades fly lågorna men byggnaderna totalförstörda. En kvinna i 60 års åldern är försvunnen från Hyltebruk och en stor polisinsats pågår just nu i Västsverige för att finna kvinnan. En man ”Ursäkta? vad sa du? Javisst lite påfyllning här tack.. ahh tack tack tack de räcker. Ah en man är anhållen för hets mot folkgrupp i Skaraborgs tingsrätt där mannen i fråga lagt ut två klipp på Youtube där han sjunger nedlåtande saker om bland annat judar och muslimer. Och nu över till Världen där USA:s nya president Donald Trump vill påbörja muren vid den Mexikanska gränsen. Det var lite från mig, ha nu en riktigt bra måndag allihopa!

eld

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.