”Klarade mitt andra prov på raken idag!”

Idag var jag och lämnade prov och det var negativt för andra veckan i rad nu så de känns  riktigt kul faktiskt. Känns som man äntligen hamnat på rätt spår och har även fått lite positiva nyheter från Transportstyrelsen angående mitt indragna körkort som jag eventuellt kommer att få tillbaka något tidigare än väntat. Så de känner jag mig glad över!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.