”Skall försöka sluta röka!”

Oerhört många människor dör i rökrelaterad cancer varje år och i USA fortsätter tobaksanvändningen vara den vanligaste cancerorsaken. Du läste en artikel precis om rökning och det är ju ingen rolig läsning framförallt inte om man kollar på just statistiken och hur sjukt många människor det verkligen är som dör helt i onödan av så kallad rökrelaterad cancer varje år. Jag vill gärna sluta röka men de är svårt och jag har försökt vid ett tidigare tillfälle men tänker absolut ge de ett chans för man har ju så oerhört mycket att vinna på att fimpa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.