Morgonhälsning!

En riktigt god morgon allihopa! Skulle du kunna skicka kaffet där borta då så är du snäll, ja svart tack! ”Slurp” Ja idag så avgörs presidentvalet i USA som nu står mellan Hillary Clinton och Donald Trump och jag håller faktiskt personligen på Hillary!. Sedan lite mer regionalt då så fortsätter trafikproblemen i snökaoset där polisen uppmanar alla till att hålla avståndet och sedan då så slog en man sönder flaskor och stora delar av inredningen på Systembolaget i centrala Borås och våldtäkterna fortsätter i Malmö. Sedan då till Göteborg. Här har vi en hög chef inom kommunen som utreds för korruption och nu kan du börja att bli filmad när du åker kollektivt och en man frias från mord i storbråket i partille. ”Ursäkta lite påfyllning här borta bara tack!” Ja tack tack tack de räcker. Det var lite från mig här idag och var nu rädda om er allihopa och kör försiktigt för de halt där ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.