Morgonhälsning!

Ja en riktigt godmorgon allihopa!. Ska vi se om jag får upp tidningen här. En bil har tydligen kört in i Woolrich en lyxbutik på Lilla Nygatan i Göteborg och ett plan fick återvända till Landvetter efter att kaptenen upplevt skakningar i planet och sen är de ju ett jävla snökaos i halva Sverige nu där just nu Sundsvall är som värst drabbat med 15 bilar involverade. Och vad jag hört skall kylan hålla i sig ett tag så fler bilar lär smälla. Sedan har vi ju nu presidentvalet som snart avgörs mellan Hillary Clinton och Donald Trump nu i veckan och det ser jag fram imot. Ha en riktigt bra start på denna måndag allihopa!.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.