Andreas Rörvist

Därför har jag slutat knarka

Jag orkar helt enkelt inte längre med fler avtändningar, är trött på att känna den här ångesten och ständigt kolla mig över axeln. Jag vill ha tillbaka mitt körkort, jag vill ha tillbaka mitt jobb!. Och om den ända vägen dit är genom att hålla mig ren. Då tänker jag helt enkelt fixa de!. För jag tänker i dö i den här skiten! Jag har redan förlorat en vän som gjort de.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.