Orolig för en vän

Jag är orolig för en vän som nu hamnat på sjukhus efter en drogutlöst psykos. Han har tagit samma typ av droger som jag gjort under en längre period, amfetamin framförallt och jag träffade han för ett tag sedan strax efter att jag kommit hem efter mitt första LVM och då var han riktigt dålig alltså. Han måste lägga ner drogerna!. Tror faktiskt han går samma öde som jag till mötes. Tror med andra ord att dom sätter ett LVM på han och de som retar mig då är att ett LVM är ingen hjälp. Det är inte någon behandling överhuvudtaget det är förvaring och han är värd fan så mycket mer en de. Jag vill hjälpa han så gott de går men känner mig helt maktlös.

Annonser

En tanke på “Orolig för en vän”

  1. Viljan fanns alltid hos mig att vilja sluta att knarka men beroendet tog över..jag har rn underbar chef o änglar till arbetskollergor..tack vare min anställning inom kommunen fick jag en ny chans.till ett nytt liv..ett drogfritt liv..jag ville sluta..men ryggsäcken min var alldeles för tung..den var så tung att jag själv inte kunde få av mig den..mina arbetskollegor o min chef fick av en sida o den andra sidan fick 12 stegsprogrammet hjälpa mej med..jag håller tummarna för din vän..hur än illa det är så är det ingen som vill fortsätta knarka alla vill vi söuta under den sketna perioden..men frågan är..kan vi lita på någon såpass att vi ger oss hän o tar emot den hjälpen?ingrn vill leva under ett beroende o ingen vill knarka..😢

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.