”Jag blev helt paranoid av den här drogen!”

Amfetamin var en drog jag tog dagligen under många år. Jag började höra röster och ljud som saknade verklighetsförankring och kände mig förföljd från både polis och andra håll. Jag var livrädd alltså!. Minsta lilla ljud skrämde mig. På slutet trodde jag till och med att min familj ville mig illa. Det var hemskt och något jag inte vill uppleva igen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.