”Nästan meningslöst att överklaga ett LVM”

Jag har faktiskt försökt med detta och fick höra redan innan att chansen att få en sådan överklagan igenom är ytterst liten. Anledningen till att dom överhuvudtaget sätter ett LVM på en från första början är ju på grund av att man redan försökt med dom flesta alternativen redan från början så man har igentligen inget att säga till om. Man är så otroligt liten när man sätter där alltså och de känns verkligen som man har hela Världen i emot sig och de har man faktiskt. Jag överklagade mest för att jag ville visa hur dåligt jag mådde av att vara frihetsberövad. För ett LVM är ju mer eller mindre som ett kortare fängelsestraff.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.