”Måste ha i mig drogen konstant”

amfetamin

Har jag inte inte tagit Amfetamin på några timmar börjar jag tända av och då blir jag så dålig alltså att jag bara måste ha mer för att ens känna mig normal igen, och de inte lite alltså de ta mig fan så ja håller på att gå i bitar alltså!” Hela kroppen börjar skaka och jag blir helt orkeslös, deprimerad och orkar inte ta tag i någonting känns de som. Det är nog därför jag aldrig riktigt lyckats sluta med den här drogen alltså. Tar  inte drogen längre för att må bra utan jag tar den för att orka leva. Och det är nog de som är de mest tragiska.

.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.