Hur ett vitt pulver tog över och förstörde mitt liv

b0c5371e1dddfa5d7ff14a61a29710e5

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja i de här för det hela är en ganska tragisk historia faktiskt. Jag är uppvuxen på Näset i sydvästra Göteborg och hade en bra barndom, fick precis allt man kunde ha önskat sig. Jag fick ett ganska stort tillskott redan vid 18 års ålder och det var nog då de hela började. igentligen. Var redan vid tidig ålder ganska slösaktig med pengar och kunde inte kontrollera alkoholen så bra utan drack ofta för mycket och hade redan vid 18 års hamnat i fyllecell sammanlagt 8 gånger med ett ringa narkotikabrott på nattklubben lounge i Göteborg med 40 dagsböter till följd. Jag började fundera allt mer på vad som orsakade problemen. Jag gick till läkaren och berättade att jag hade problem med kraftiga svängningar i sinnestämningen och påbörjade en utredning som ganska snabbt gav mig en så kallad Borderlinediagnos. När man äntligen började se ljuset i tunneln och fått en påbörjad behandling för detta vilket jag också reagerade positivt på så dör min storebror plötsligt i en brand den 4 februari 2012 i sin studentlägenhet på Guldheden. Det var här det började gå riktigt utför allting. Kunde bara inte acceptera de liksom. Han var allt för mig. Jag har nog fortfarande inte kommit över de och kommer nog aldrig att göra. Jag började ta tyngre droger, först kokain för att kunna hantera sorgen men blev sedan en dag även erbjuden amfetamin. En drog jag fastnade för rejält. Jag började ta mer och mer och kommer ihåg att jag alltid liksom försökte uppnå mitt första rus men toleransen mot drogen byggdes upp väldigt fort alltså. Det slutade med att jag helt enkelt fick sjukskriva mig då jag inte längre kunde hålla de till helgerna längre. Jag blev besatt av den här drogen alltså. Efter tre överdoser på under ett 6 månaders lopp då jag var mycket nära på att dö av den sista överdosen satte dom tillslut ett så kallat LVM på mig samt drog in körkortet 6 månader. På slutet brydde jag mig inte om någonting annat än min nästa lina. Jag hade redan då tidigare fått en lägenhet på Masthugget av min pappa som nu han vart tvungen att sälja eftersom återfallsrisken vart för hög att återvända till. På helgerna brydde jag mig inte om t.ex ringa eller träffa mina vänner eller hitta på någonting utan jag satt alltså på en stol ensam och snortade i mig närmare 12 gram på under loppet av 24 timmar innan jag hamnade döende på Sahlgrenska. Jag var alltså helt besatt av den här drogen. Jag var tvungen att ha den i mig de konstant verkligen alltså för att ens överhuvudtaget klara av att ens leva med mig själv alltså. Nu efter att ha varit ren i 6 månader drygt har jag bestämt mig för att försöka hålla mig ifrån de men de fortfarande svårt alltså. Lyckas jag med detta kommer jag troligen få tillbaka mitt körkort och på sikt kunna återgå till mitt gamla arbete igen. Och de hade vart en dröm. Alltså jag vill verkligen varna folk för denna drogen för i slutändan så äter den upp dig så fullständigt utan och innan både psykiskt som mentalt, ruinerar dig och skapar ett sånt sju helvetes kaos att du i slutändan önskade att du aldrig vart född ens en gång. . Jag önskar ingen att hamna i denna situationen. Ingen överhuvudtaget. Stort tack för att ni tog er tid att läsa och att jag fick dela med mig av mina erfarenheter. Lycka till nu allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s