”Hur ett vitt pulver tog över och förstörde mitt liv”

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja i de här för det hela är en ganska tragisk historia faktiskt. Jag är uppvuxen på Näset i sydvästra Göteborg och hade en bra barndom, fick precis allt man kunde ha önskat sig. Jag fick ganska mycket pengar redan vid 18 års ålder och det var nog då de hela började. Var redan vid tidig ålder ganska slösaktig med pengar och kunde inte kontrollera alkoholen så bra utan drack ofta för mycket och hade redan vid 18 års hamnat i fyllecell sammanlagt 8 gånger med ett ringa narkotikabrott med 40 dagsböter till följd. Jag började fundera allt mer på vad som orsakade problemen. Jag gick till läkaren och berättade att jag hade problem med kraftiga svängningar i sinnestämningen och påbörjade en utredning som ganska snabbt gav mig en så kallad borderline-diagnos. När man äntligen började se ljuset i tunneln och fått en påbörjad behandling för detta vilket jag också reagerade positivt på så dör min storebror plötsligt i en brand den 4 februari 2012 i sin studentlägenhet på Guldheden. Det var här det började gå riktigt utför allting. Kunde bara inte acceptera de liksom. Han var allt för mig. Jag har nog fortfarande inte kommit över de och kommer nog aldrig att göra de heller riktigt. Jag började ta tyngre droger, först kokain för att kunna hantera sorgen men blev sedan en dag även erbjuden amfetamin. En drog jag fastnade för rejält. Jag började ta mer och mer och kommer ihåg att jag alltid liksom försökte uppnå mitt första rus men toleransen mot drogen byggdes upp väldigt fort alltså. Det slutade med att jag helt enkelt fick sjukskriva mig då jag inte längre kunde hålla de till helgerna längre. Jag blev besatt av den här drogen. Efter tre överdoser på under ett 6 månaders lopp då jag var mycket nära på att dö av den sista överdosen satte dom tillslut ett så kallat LVM på mig i 6 månader och drog in körkortet. På slutet brydde jag mig inte om någonting annat än den här drogen. Jag hade redan då tidigare fått en lägenhet på Masthugget av min pappa som nu han vart tvungen att sälja eftersom återfallsrisken vart för hög om jag hade återvänt dit igen. På helgerna brydde jag mig inte om t.ex ringa eller träffa mina vänner eller hitta på någonting utan jag satt alltså på en stol ensam och snortade i mig närmare 5 gram på under loppet av 24 timmar innan jag hamnade på Sahlgrenska. Jag var alltså helt besatt av den här drogen. Jag var tvungen att ha den i mig amfetaminet konstant för att ens överhuvudtaget klara av att ens leva med mig själv och hantera vardagen. Under mitt LVM sålde pappa min lägenhet så när jag kom ut hade jag ingenstans att bo utan hamnade först på Alelyckans boende för att efter cirka ytterligare ett år slussas vidare till Ingseredshemmet i Hällingsjö utanför Göteborg och efter ha varit här nu i cirka 7 månader planerar jag att flytta till ett boende närmare stan igen. Idag har jag blivit närmare tvingad till att ha en förvaltare som har hand om min ekonomi då den här drogen fullkomligt slaktade min ekonomi. Tack för att jag fick dela med mig av min historia och lycka nu till allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.